VALLS DE RIBES I CAMPRODON

Caminada pels contraforts orientals del Montgrony seguint la ressenya publicada a Senderisme en Tren.
Jornades: 1 Distància: 18,5 km Desnivell acumulat (+i-): 1977 m Temps invertit: 6 h 30 min

Caminada per boscos de caducifolis a la Vall de Camprodon suggerida a la web de l'ajuntament de Vilallonga de Ter. Comença amb sorpresa: un camí amb prohibició de passar, que nosaltres vam salvar rodejant la bassa pel seu marge W. La major part del recorregut es fa damunt d'una instal·lació hidràulica, un canal, quasi sense pendent. 
Després de creuar la Ribera del Catllar el sender va a buscar el torrent per a seguir-lo fins el llogarret homònim, un preciós racó. Des de aquí tornarem per un sender al bosc, més tard una pista que ens deixa a Tregurà.
Jornades: 1 Distància: 10,9 km Desnivell acumulat (+i-): 718 m Temps invertit: 3 h 30 min

Concròs és un petit circ glacial situat a mig camí entre el Coll de Mantet i el Costabona. Partint des de la Collada Fonda pujarem al cim del Costabona, enllaçarem amb la Roca Colom per Coll de Pal, seguirem al Coll de Callau per a baixar al circ de Concròs i, seguint el torrent homònim, anar a trobar la pista de la Balmeta que, gairebé plana, ens retorna al punt inicial. 
Jornades: 1 Distància: 14,8 km Desnivell acumulat (+i-): 1706 m Temps invertit: 5 h 24 min


Excursió amb raquetes per l'altiplà de Coma Ermada amb final a la Roca Colom. Ofereix grans vistes sobre el circ d'Ulldeter, Concròs i cap al Costabona i el Canigó.
Jornades: 1 Distància: 13,4 km Desnivell acumulat (+i-): 1124 m Temps invertit: 5 h 48 min

Ruta circular que uneix Núria, Coma de Vaca, Ulldeter, Marialles, Canigó, Mentet, Carançà i novament Núria i que administra A Pas d'Isard. Veieu el detall al nostre post
Jornades: 6 Distància: 102 km Desnivell acumulat (+i-): 11992 m Temps invertit: 30 h

Ascensió a la Torre d'Eina des de Núria passant pel coll i puig de Finestrelles, Pic d'Eina i Torre d'Eina i tornada pel camí vell de Núria.
Jornades: 1 Distància: 17 km Desnivell acumulat (+i-): 2486 m Temps invertit: 6 h 52 min.


No hay comentarios:

Publicar un comentario