ALT EMPORDÀ, VALLESPIR I ROSSELLÓ

Tres cims del Pirineu en mitja jornada, a l'estiu i a la vista del mar? Les Alberes tenen racons sorprenents, amb fagedes ni en plena canícula fa nosa el jersei. Si el pugeu a l'estiu, al baixar sempre podreu anar a fer un banyet al mar, tan a prop.
Jornades: 1 Distància: 14,6 km Desnivell acumulat (+i-): 1238 m Temps invertit: 4 h.

Ruta circular amb origen i final al santuari de Les Salines que enllaça tres cims destacats d'aquesta zona del Pirineu, pont entre els Aspres i l'Alta Garrotxa: Roc de la Campana [1426 m], Roc Comptador [1451 m] i Roc de la Frausa o Roc de France [1417 m] tots ells amb magnífiques vistes sobre l'Alt Empordà, Vallespir i massís del Canigó.

Puig Esquers des de Llançà

Excursió basada en la proposta del llibre: L’Albera. Les Albères. Guia Excursionista Transfronterera. Ed. Albera Viva, 2000. Tot l’itinerari és per camins evidents i gairebé tot marcat, en ocasions per triplicat. Curiós costum aquest de deixar tots la seva petja en forma de marques que, tot sovint, són incoherents o contradictòries.
Jornades: 1 Distància: 21,8 km Desnivell acumulat (+i-): 1966 m Temps total: 6 h 46 min.

Puig Esquers des de La Valleta
Proposta basada amb l'anterior amb inici i final a l'àrea de lleure de La Valleta. Estalvia 5 km de pistes i 375 m de desnivell sense perdre ni un sol dels punts d'interès de la ruta.
Jornades: 1 Distància: 17,2 km Desnivell acumulat (+i-): 1590 m Temps total: 5 h 20 min.

Torres de Cabrenç
Excursió pels límits entre el Vallespir, l'Alt Empordà i la Garrotxa, des del poblet de Lamanera (el municipi més meridional de França) pels boscos on neixen la Muga i la riera de Sant Aniol.
Jornades: 1 Distància: 15,5 km Desnivell acumulat (+i-): 1472 m Temps invertit: 5 h 34 min.

No hay comentarios:

Publicar un comentario