AVISOS

Refugi de Carançà
El refugi del Ras de Carançà mai no ha estat un prodigi d'ordre i neteja. No hi ha dutxes, ni tan sols lavabos, cal rentar-se al riu i la letrina (asquerosa) és aigües amunt de la font. Ara, però, incorpora nous atractius. Una mula que tafaneja per les motxilles (i que segons el guarda "il mange de tout"), uns gossos bruts i carregats de paràssits que ronden pel menjador i, el millor de tot, el dormitori que està infestat de xinxes.
Si a més teniu la mateixa sort que nosaltres i, després de donar-vos un sopar vegetarià, el guarda organitza a les portes del refugi una graellada de carn pels seus amics amb càntics i gresca fins a l'alba (5:30h), dormir, el que es diu dormir, no ho fareu.

Alberg de Núria
Dins de l'estratègia dels directius de Vall de Núria d'erradicar els excursionistes començada quan van convertir el refugi en una quadra per a ponis, l'Alberg, l'allotjament més assequible de Núria, segueix fent menús de dieta mediterrània (però no esportista) malgrat les nostres reiterades queixes. Pujar el Puigmal a l'hivern o fer la travessa Núria-Ulldeter havent sopat un dels seus menús* és tot un repte. Si aneu a l'alberg, no us oblideu un bon carregament de barretes energètiques, les necessitareu si no voleu fer figa a la primera.

* dos exemples reals:
- Amanida i lluç bullit
- Bròquil bullit i una botifarra amb mig tomàquet al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada