ALTRES DESTINS

Binimel·là - Calderer [Menorca]
Caminada per la costa nord de Menorca passant per algunes de les cales més boniques de la illa. El llarg temps invertit és, com no, per l'estona aturats gaudint del bany.

Jornades: 1 Distància: 10,8 km Desnivell acumulat (+i-): 626 m Temps invertit: 5 h


Cañón de Río Lobos [Sòria]

El rio Lobos, afluent de l'Ucero, afluent de la seva banda del Duero, ha tallat durant segles la roca calcària de l'altiplà castellà per formar un congost espectacular. Per si això no era prou, en un dels punts més estrets de la vall els templers hi van bastir un monestir l'església del qual ha perdurat fins ara. Afegiu-li voltors, aufranys, cabirols i altra fauna salvatge i una vegetació on domina la sabina i ja teniu un decorat de postal. Un camí segueix durant 25 km el riu i molts altres senders permeten arribar a miradors sobre els marges de l'abisme o enllaçar amb moltes altres rutes amb pobles, castells i altres elements d'interès de l'entorn. Nosaltres hem combinat un parell dels itineraris senyalitzats per a treure'n el màxim profit en una sola jornada. No us perdeu les vistes, especialment al capvespre, des del Mirador de la Galiana (a uns pocs quilòmetres al nord d'Ucero, sobre la carretera SO-920). 
Distància: 25 km Desnivell acumulat (+i-): 510 m Temps invertit: 6 h 30 minMulhacén [Granada]
Ascensió al sostre peninsular per una via clàssica, en dues jornades, fent nit al refugi Poqueira de la Federación Andaluza de Montaña. 
RESSENYA PROVISIONAL. EN EDICIÓ.
Distància: 26,1 km Desnivell acumulat (+i-): 3385 m Temps invertit: 6 h 42 min

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada